Home » ‘GAST’ gastronomický veletrh ve Splitu

‘GAST’ gastronomický veletrh ve Splitu

Ve dnech 3. až 5. března 2010 se bude ve Splitu konat největší chorvatský mezinárodní gastronomický veletrh “Gast Split“. Zúčastní se jej 1300 vystavovatelů z patnácti zemí, kteří na něm budou prezentovat své produkty pro pohostinství a cestovní ruch.

Během uplynulých patnácti let se stal “Gast Split” klíčovým místem setkávání četných výrobců a obchodníků a v odborných kruzích si získal pověst ideálního místa pro sjednávání logistiky pro nadcházející sezónu.

Gast Split” v současné době v sobě sjednocuje osm specializovaných tématických veletrhů od veletrhu potravin, nápojů, hotelového a pohostinského vybavení, přes veletrh vína, kávy, nábytku až k veletrhu zaměřenému na cestovní ruch a různou turistickou nabídku.

Kromě toho se během veletrhu již tradičně organizuje a prezentuje pohostinská nabídka zemí, které se “Gast Splitu” zúčastňují, a to formou populární manifestace “Gast Around the World”.

Veletrh “Gast Split” přináší kromě prezentace výrobků i řadu odborných ekonomických programů v nejaktuálnějších tématech a často se přímo na něm objevují i četné průmyslové inovace zaměřené na zkvalitňování uvedených činností.

Na veletrhu se organizují i soutěže kuchařů a barmanů, jakož i četné zábavní akce, včetně vystoupení populárních umělců z oblasti zábavy, které se mj. zúčastní velké humanitární kuchařské revue nazvané “Dobří lidé v kuchyni”.

Vzhledem k ekonomickému významu veletrhu a jeho stále stoupající atraktivitě zvyšuje se každoročně nejen počet účastníků – vystavovatelů, nýbrž i návštěvníků. A to je velká výzva i pro pracovníky v cestovním ruchu, aby se i oni v letošním roce zúčastnili této významné akce v srdci střední Dalmácie, ve Splitu.

Ubytování během veletrhu GAST:

* Solitum d.o.o
* Kroz Smrdecac 49
* 21000 Split Chorvatsko
* HR-AB-21-060222627
* Tel. +385 21 315 626
* Fax. +385 21 315 621

info@solitum.hr

www.solitum.hr

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.